• Последвайте ни:
Боядисване и тапети

Боядисване и тапети

Боядисването и лепенето на тапетите са едни от финалните етапи на ремонта в дома Ви. Преди да се премине към довършителните дейности е важна подготовката. След качествено шпакловане и грундиране е време да се хване четката или да се залепят тапетите. Грундът и шпакловката осигуряват гладка и права стена и гарантират отлично сцепление на повърхността с последващия материал.

При боядисване на стената е важно това да става равномерно и да се използват качествени материали и инструменти. Най-напред се минават ъглите и труднодостъпните повърхности. Следва нанасяне на първия слой. Задължително това се прави отгоре надолу. Ако предпочитате латекс, тогава на помощ идва валякът. Късите косми на инструмента позволяват латексът да се разнесе равномерно върху повърхността. В мокрите помещения се използва боя, устойчива на влага. Най-често за боядисване на помещения се предпочита латексът, тъй като нанесен върху тавана и стените той образува устойчиво покритие. Латексните бои позволяват на повърхностите да дишат, не променят цвета си през годините, миризмата им не е отровна.

При лепенето на тапетите основно е поставянето на грунд преди това, за да се образува здрава основа, която ще осигури отлично сцепление. Лепилото се нанася равномерно. Свалянето на тапети е доста пипкава работа, за която се изисква добра подготовка – мокрене на стените с топла вода или със специално предназначени за това продукти от търговската мрежа.

Съветваме за избора на един изпълнител за ремонта на дома Ви, за да се избегнат нередности и да се търсят отговорности от много фирми. Ние сме готови да извършим цялостен ремонт и да превърнем дома Ви в приветлив и уютен.


Таблица с цени

Бояджийски услуги - труд

над 100 м²

Цени

1

Боядисване с латекс едноцветно (стени и таван един цвят)


2

Боядисване с латекс двуцветно (стени един цвят и таван бял)


3

Боядисване с латекс 2-3 цвята (стени два цвята и таван бял)


4

Боядисване на входове труд и материали (2-3 апартамента на етаж бяло)


5

Боядисване на решетки, парапети, первази, тръби


6

Отсичане на стена (от таван)


7

Грунд преди боя


8

Грунд преди шпакловка


9

Сваляне на тапети


10

Лепене на тапети


112

Завършени проекта

7

Служители

98

Доволни клиенти

119

Awards Won