• Последвайте ни:
Шпакловане

Шпакловане

Шпакловането е последното финално покритие на стената преди боядисването. Извършва се за да се изправят и най-малките кривини върху нея. Така стената и таванът ще бъдат идеално гладки и прави. Почти винаги препоръчваме шпакловане на стените, дори ако решите да поставите тапети. Колкото е по-гладка и права стената, толкова по-лесно ще се облепи с тапет, а сцеплението между тях ще е максимално добро. Ако стената не е шпаклована, то е възможно грапавините да личат през тапета. В случаите, когато стената е права и липсват грапавини, а тапетът, който сте избрали е плътен, е възможно шпакловане да не се извършва. Ако финалното покритие е боя, то шпакловката е абсолютно задължителна.

Съществуват различни видове шпакловки. Но най-важно е преди да започне шпакловането, стената да бъде добре подготвена. Затова се извършва грундиране. Независимо дали сте избрали за финал да сложите тапети, боя или мазилка, най-напред стената трябва да бъде грундирана. От успешното извършване на този процес зависи крайният резултат и външен вид на повърхността. Благодарение на свързващите и укрепващите си свойства, грундът създава условие за оптимално добро задържане на следващото покритие и предпазва от повреди върху стената при последващ ремонт. Ако пропуснете грундирането на стената, боята ще се напука, мазилката ще започне да пада, а тапетите ще се разлепят. Екипът на TriStroi.com. Няма да позволи това да се случи и ще положи всички усилия и качествено и професионално отношение към ремонта на вашия дом.

Грундирането ще осигури качество и дълъг живот на финалното покритие.
Трябва да споделим, че ако в миналото са се използвали едни и същи грундове, днес на пазара има редица разновидности, които осигуряват сигурност на бъдещото покритие на стената. Голяма част от професионалните грундове с високо качество са предназначени за определен вид повърхност. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящия грунд за стените на вашия дом. Ще имаме предвид особеностите на помещението, материала на повърхността, която ще се обработва и вида на финалното покритие, което Вие предпочитате.

Окончателното изправяне на стените става с шпакловка и така се осигурява идеално гладка и права повърхност. Повечето съвременни шпакловки разполагат с време на изсъхване между 5 и 24 часа. А това ни осигурява достатъчно време работа и предотвратява преразход на материал.

Изберете TriStroi.com. Ние знаем как да осигурим вашето спокойствие!


Таблица с цени

Шпакловка - труд и материали

над 100 м²

Цени

1

Шпакловка с гипсово лепило (две ръце)


2

Шпакловка с гипсова шпакловка


3

Шпакловка с колор кит или шитрок


4

Шпакловка с мрежа (една ръка)


5

Шпакловка с теракол (една ръка)


6

Шпакловка на таван с гипсово лепило (две ръце)


7

Шпакловка на таван с колор кит или шитрок


8

Шпакловка на таван с мрежа (една ръка)


9

Шлайфане


112

Завършени проекта

7

Служители

98

Доволни клиенти

119

Awards Won